Opțiuni acordate

opțiune - definiție și paradigmă | dexonline

opțiuni acordate

Fiecare pachet Service Pack nou conține toate remedierile care se află în pachetele de servicii anterioare, împreună cu orice remedieri noi. Recomandarea noastră este să aplicați cel mai recent pachet Service Pack și cea mai recentă opțiuni acordate cumulativă pentru acel pachet Service Pack. Nu trebuie să instalați un pachet de servicii anterior înainte de a instala cel mai recent pachet Service Pack.

opțiuni acordate

Opțiuni acordate tabelul 1 din următorul articol pentru a găsi mai multe informații despre cel mai recent pachet Service Pack și cea mai recentă actualizare cumulativă. Cum se determină nivelul de versiune, ediție și actualizare a SQL Server și componentele sale Mai multe informații Valoarea procentuală se bazează pe grantul de memorie specificat în configurația Governor Resource. De exemplu, luați în considerare următorul scenariu: Aveți un rezervor de resurse al cărui volum maxim opțiuni acordate memorie este de 10 gigaocteți GO.

Dacă această interogare obține 1 GB opțiuni acordate aceste opțiuni, va obține aceeași valoare, deoarece 1 GB aparține acestei zone minime și maxime.

opțiuni acordate

Notă Aceste două opțiuni noi de acordare a memoriei de interogare nu sunt disponibile pentru crearea sau reconstruirea indexului. Pentru mai multe informații despre acordarea memoriei, consultați înțelegerea acordării memoriei SQL Server. Aveți nevoie opțiuni acordate ajutor suplimentar?

opțiuni acordate

Extindeți-vă competențele.

Asevedeași