Opțiunea ddu

Cum se dezinstalează drivere driverele plăcii grafice cu DDU

Tablete Cum se dezinstalează drivere driverele plăcii grafice cu DDU Driverele sunt o opțiunea ddu fundamentală a plăcii grafice a unui computer, deoarece depinde de ele că hardware-ul funcționează în cel mai bun mod posibil.

opțiuni turbo de la 1 dolar

De multe ori este necesar să dezinstalați driverele, opțiunea ddu pentru că veți instala un card de la alt producător, fie îl veți schimba pentru unul nou de la același producător. În aceste cazuri sau mai bine, este să faceți o dezinstalare curată cu DDU Opțiunea ddu Driver Uninstaller DDU este un program creat de Guru3D care ne ajută să eliminăm complet driverele opțiunea ddu pe placa grafică a computerului nostru. Deși puteți utiliza oricând programul de dezinstalare al producătorului și Managerul de dispozitive pentru a dezinstala un driver grafic în Windows 10, este posibil ca procesul să nu se finalizeze corect sau să nu elimine pachetele, lăsând urme care pot cauza probleme la instalare.

scheme de opțiuni

Acesta este motivul pentru care DDU este foarte util. DDU este un instrument gratuit conceput pentru a dezinstala complet driverele grafice AMD și Nvidia, fără a lăsa opțiunea ddu de registry, fișiere sau foldere.

calculul câștigurilor bitcoin

Odată ce descărcarea este finalizată, trebuie doar să extrageți fișierele într-un loc sigur, de exemplu pe desktop. Următorul pas este rularea programului.

câștigurile pe internet kz

Opțiunea ddu vedea o interfață în care va trebui să selectați producătorul plăcii dvs. După aceea, aveți mai multe opțiuni, putând alege dacă doriți ca computerul să repornească după eliminarea driverelor. Procesul va dura doar câteva secunde.

curs introductiv de tranzacționare a opțiunilor binare

Odată ce este terminat, puteți instala noile opțiunea ddu fără probleme. DDU funcționează de obicei bine în opțiunea ddu normal Windows 10, dar în unele cazuri poate fi necesar să îl rulați în modul sigur Windows. Dacă nu știți cum să o faceți, puteți citi postarea noastră în care vă explicăm cum să intrați în modul sigur Windows Asta este tot, sperăm să vi se pară foarte util.

indicator pentru opțiuni binare turbo binar

Categorie: Trucuri Mesaj de navigare.

Asevedeași