Stiri

Nimrod Antal, în vizor pentru a regiza noul Spider-Man

Deşi recent s-a vehiculat că noile filme cu Spider-Man, fără Tobey Maguire şi Sam Raimi, vor fi regizate de Marc Webb (dacă ai văzut (500) Days of Summer ştii cu cine ai de-a face), iată că un alt nume este scos în faţă. E vorba de Nimród Antal, omul din spatele noului Predators, despre care s-ar auzi numai cuvinte bune pe la Hollywood.

Zic cei de la Quiet Earth că Sam Raimi l-a întâlnit pe Antal înainte de primul său film american, Vacancy, ÅŸi că s-au împăcat atât de bine, că Raimi l-a convins pe Antal să regizeze Armored, un titlu scos recent de programul viitor al cinematografelor din România. Cu tot mai multe „vibraÅ£ii bune” ale lui Predators, Nimrod Antal ar putea deveni unul din numele mari ale filmului de acÅ£iune de la Hollywood, iar Sony ÅŸi Raimi n-au vrut să scape ocazia.

Chiar dacă nu va mai regiza, Sam Raimi este păstrat de studiourile Sony ca producător şi consultant, prin urmare are un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte alegerea celui mai potrivit regizor pentru noile aventuri ale lui Spider-Man.

În acest moment nu se ştie nimic despre subiectul noului film cu Spider-Man, iar alegerea unui alt actor este încă foarte departe. Cel de-al patrulea Spider-Man ar trebui să apară în 2012.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close