Comision optiune,

comision optiune

Platile intracomunitare si interbancare pe teritoriul Romaniei in USD se efectueaza prin banci intermediare din USA care nu sunt comision optiune reglementarilor UE, astfel ca cele de tip SHA sunt comisionate pe parcurs si la extern, iar comision optiune procesata este diminuata cu comisionul aferent al bancii americane.

Platile in USD pot fi ordonate si cu optiunea OUR si nu se comision optiune la extern de catre banca comision optiune americana. Banca Romaneasca va pune la dispozitie o noua optiune privind extrasele de cont Acum poti primi extrasele de cont pe adresa de email, lunar pentru persoane fizice si zilnic pentru persoane juridice.

comision optiune

Depune formularul respectiv la orice sucursala a Bancii Romanesti pentru activarea optiunii. Remiterea extrasului este o operatiune fara costuri aferente si devine activa a doua zi dupa depunerea cererii la sucursalele BROM.

comision optiune

Optand pentru aceasta optiune te vei bucura si de: Timp castigat - nu te mai deplasezi la banca pentru preluarea extraselor de cont Gestionare Usoara - poti arhiva usor extrasele de cont in format electronic format.

Asevedeași