Pompa binară, L7 tranzacționează criptomonedă, Merită sau nu să investești în opțiuni binare?

Această pompă poate prepara gradient binar, ternar sau cuaternar din 4 solvenți, apoi datorită tehnicii de livrare Advanced-SSQD sucțiune înceată, livrare rapidă poate livra mai departe fără pulsație.

cum să faci o afacere pe internet fără investiții

Modul de funcționare ale valvelor se pompa binară asigura prin programarea pompei sau prin control software. Aceste gradiente sunt caracterizate de precizie înaltă și o reproductibilitate deosebită.

câștigurile pe bitcoin- uri rapid

Aceste pompe includ mixerul dinamic, la care se poate schimba camera de mixaj în funcție de debit. Compoziția gradientului se poate programa atât de pe panoul de comandă pompa binară aparatului, cât și din softul ChromNav2. Pompa binară de gradient binar PU Specificații: reproductibilitate debit: mai bună decât 0.

mecanism de exercitare a opțiunii

Sistemul poate fi extins cu degazor. Accesoriile de mai jos oferă posibilitatea configurării unor sisteme de gradient de presiune joasă sau înaltă, ele pot fi instalate cu ușurință în locașurile de extensie a noilor pompe: mixere dinamice cu camere schimbabile, cu agitator magnetic încorporat, pentru pompe analitice și preparative unitate specială de mixaj TERA pentru pompe de gradient de joasă presiune — asigură o amestecare mai bună a solvenților sistem de valve cuaternar — controlat de pompă, lichidele vin în contact doar cu piese nemetalice degazor cu 4 sau 5 căi, lichidele vin în contact doar cu piese nemetalice modul degazor pompa binară 3 căi pentru debite mai mari o ramură pompa binară, 2 preparative valvă de comutare a solvenților, cu 6 sau 10 poziții valvă de comutare cu 2 poziții, 6 porturi valvă programabilă pentru recircularea solventului injectoare manuale instalabile în locașul din carcasă sau în exterior, pe peretele lateral Solicitare informații.

câștigați bani pe site pentru recenzii

Asevedeași