Opțiuni video.

Video: Mai multe opțiuni de imprimare - Excel

Următorul: Lucrul cu macrocomenzile Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs. Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități.

Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei opțiuni video.

tranzacționarea cu știri

Aici se află articolul în limba englezăca să îl puteți consulta cu ușurință. De asemenea, selectați o anumită zonă de celule pentru a imprima și imprimarea opțiuni video tabel într-o foaie de lucru. Imprimarea unei opțiuni video dintr-o foaie de lucru Faceți clic pe foaia de lucru și selectați zona de date pe care doriți să le imprimați.

investiții pe internet unde să investească

Sub Setări, faceți clic pe săgeata de lângă Se imprimă numai foile active și selectați Se imprimă tabel selectat. Faceți clic pe butonul imprimare.

opțiuni binare mari

Dacă o foaie de lucru are definite zone de imprimare, Excel va imprima numai acele zone de imprimare. Dacă nu doriți să imprimați doar o zonă definită de imprimare, bifați caseta ignoră zonă de imprimat.

strategie pentru opțiunile turbo 2020

Imprimarea unui tabel Excel Faceți clic pe o celulă din tabel pentru a activa tabelul. Faceți clic pe butonul Imprimare.

Imprimarea liniilor de grilă într-o foaie de lucru Selectați foaia sau foile de lucru pe care doriți să le imprimați.

strategie opțiuni binare tma

Pe fila Aspect pagină, în grupul Opțiuni foaie, bifați caseta de imprimare sub linii de grilă. Doriți mai multe informații?

câștiguri rapide pe mobil

Asevedeași