Opțiunea emitentului

Obligațiune

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.

opțiunea emitentului definirea tendinței liniei de tendință

Traducere "Optiuni CALL" în engleză call options Opțiuni put și opțiuni call care sunt foarte în bani deeply in the money. Put options and call options that are deeply in the money. The calls are trading at 1, I want to sell the call options and buy the calls in December.

opțiunea emitentului tranzacționare ușoară a opțiunilor binare

Opțiunea emitentului unei optiuni call sau put, in corelatie cu o pozitie de deschidere, care primeste o plata si care este obligat sa actioneze in consecinta. The seller of a call or put option in correlation with an opening position who receives a payment and who is obliged opțiunea emitentului perform if it is exercised.

opțiunea emitentului depozit pentru opțiuni binare

Opțiuni call sau put decontate în numerar. Cash-settled call or put options.

opțiunea emitentului vector robot de tranzacționare

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte opțiunea emitentului expresii corect si opțiunea emitentului la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Nici un rezultat pentru acest sens.

opțiunea emitentului faceți bani pe Internet 2020 fără investiții

Propune un exemplu.

Asevedeași