Bit opțiune

bit opțiune

cele mai mari pariuri pe opțiuni binare

Valoarea implicită este 0, reprezentând o medie, şi este potrivită de bit opțiune pentru majoritatea imaginilor. Puteţi seta nivelul Brightness Luminozitate trăgând bara glisantă la dreapta sau la stânga pentru a deschide sau închide imaginea. De asemenea, puteţi introduce o valoare în casetă pentru a stabili nivelul.

regularitate la opțiunile binare

Dacă imaginea scanată este prea deschisă, setaţi un nivel mai scăzut de Brightness Luminozitate şi scanaţi documentul din nou. Dacă imaginea este prea închisă, setaţi un nivel mai înalt de Brightness Luminozitate şi scanaţi documentul din nou. O creştere evidenţiază zonele închise şi deschise ale imaginii, iar o descreştere evidenţiază mai multe detalii în bit opțiune gri.

câștiguri prin Internet câștiguri reale

Puteţi seta nivelul de Contrast şi prin introducerea unei valori în fereastră. Când scanaţi fotografii bit opțiune alte imagini folosite într-un procesor de text sau aplicaţie grafică, încercaţi setări diferite pentru Resolution RezoluţieScan Type Tip scanareBrightness Luminozitate bit opțiune Bit opțiune pentru a vedea care setare se potriveşte bit opțiune mai bine necesităţilor dvs.

Asevedeași